Židana marela

Brezplačna poštnina v decembru ❄️ ☃️ 🌲

» Trgovina » Zdrav lajfstajl » Vitamini in prehranski dodatki » Viridian – Vitamin C PureWay ExtraC 950mg, 30 kapsul

Viridian – Vitamin C PureWay ExtraC 950mg, 30 kapsul

17,95

Extra C je visoko potencirana oblika vitamina C, z visoko močjo, ki je razvita in klinično raziskana za povečano absorpcijo in zadrževanje v celicah.

Več

Dodatek lipidnih metabolitov poveča biološko razpoložljivost, zaradi česar ga človeško telo hitreje absorbira in zadrži v primerjavi z drugimi tradicionalnimi oblikami vitamina C. Rezultat tega je večja porazdelitev vitamina C v celice, kar pomaga doseči optimalno raven. Extra C je oblikovan iz naravnih sestavin z vitaminom C, ki je pridobljenim s postopkom fermentacije koruze.

Vitamin C je esencialno hranilo za telo. Je ključen za normalno delovanje imunskega sistema in je potreben za normalno delovanje številnih struktur v telesu, vključno s kostmi, zobmi in dlesnimi. Prav tako podpira kožo, saj prispeva k normalni tvorbi kolagena in prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg tega vitamin C pomaga vzdrževati normalno raven energije in psihološke funkcije.

KLJUČNE FUNKCIJE: Visoko potencirana oblika vitamina C Omogoča večjo absorpcijo Podprto s človeškimi kliničnimi raziskavami 100% naravne sestavine 100% aktivne sestavine brez veziv, polnil ali drugih grdobij Primerno za vegane Brez GSO, brez palmovega olja, proti preskusom na živalih, etično izdelano

UPORABA: Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

3 na zalogi

Vaša košarica
V košarici ni izdelkov!