Židana marela

Brezplačna poštnina v decembru ❄️ ☃️ 🌲

» Trgovina » Zdrav lajfstajl » Sitis – Vitamin D Lux4000 BetterYou

Sitis – Vitamin D Lux4000 BetterYou

14,50

Najmočnejše ustno pršilo z vitaminom D.
Vsebuje kar 4.000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku.

Več

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, srednjeverižni trigliceridi, emulgator: gumi arabikum, sončnični lecitin, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravno olje poprove mete, holekalciferol (vitamin D3 iz lanolina).

Neto količina: 15 ml, kar je 100 razprškov.

Vitamin D3 je bil pridobljen iz lanolina, ki izvira iz volne ovac, vzrejenih za pridobivanje volne v Avstraliji, vendar razpršilo ne vsebuje lanolina.

Proizvajalec: BetterYou Ltd., Velika Britanija. Uvoznik in ekskluzivni zastopnik: SITIS d.o.o.

BetterYou DLux 4000 dviguje in ohranja zdrave ravni vitamina D ter tako zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom.

1 razpršek vsebuje kar 100 µg (4000 i.e.) vitamina D3. Še posebej primeren za vse, ki težko požirajo kapsule in tablete ali imajo težave z želodcem ali črevesjem. Je s prijetnim, naravnim okusom poprove mete. Zadošča za 100 dni jemanja. Izdelano po GMP standardih. Okolju prijazna embalaža.

DLux ustna pršila priporočamo zato, ker:

znanstveno dokazano zagotavljajo izjemno hitro in učinkovito absorpcijo, vsebujejo naravno obliko vitamina D3, je vsak razpršek sestavljen iz milijonov kapljic, od katerih vsaka vsebuje optimalno absorbljiv vitamin D3, so zobem prijazna in prijetnega okusa, priročna: brez kapsul, tablet ali vode, ne napenjajo in ne povzročajo krčev, ker je pri drugih dodatkih z vitaminom D pogosto. ni jih treba hraniti v hladilniku.

Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.

10 na zalogi

Vaša košarica
V košarici ni izdelkov!