Židana marela

Brezplačna poštnina v decembru ❄️ ☃️ 🌲

» Trgovina » Zdrav lajfstajl » Sitis – Vitamin D Lux1000 BetterYou

Sitis – Vitamin D Lux1000 BetterYou

10,95

Popoln odmerek vitamina D v obliki okusnega ustnega pršila.

Več

Sestavine: prečiščena voda, sladilo: ksilitol, emulgator: gumi arabikum, holekalciferol (vitamin D3 iz lanolina), emulgator: sončnični lecitin (trikalcijev fosfat, riževa moka), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, olje poprove mete.

Neto količina: 15 ml (100 razprškov).

Priročno ustno pršilo, ki zagotavlja odlično oskrbo z vitaminom D in omogoča ohranjanje zdrave ravni tega dragocenega vitamina.

Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je treba praviloma zaužiti z vodo, in izjemno priročen za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave z želodcem ali črevesjem.

1 razpršek vsebuje 25 µg (1000 i.e.) vitamina D3, kar je 500 % dnevno priporočenega vnosa.

Je s prijetnim okusom poprove mete in zadošča za 100 dni jemanja.

DLux ustna pršila priporočamo zato, ker:

znanstveno dokazano zagotavljajo izjemno hitro in učinkovito absorpcijo, vsebujejo naravno obliko vitamina D3, je vsak razpršek sestavljen iz milijonov kapljic, od katerih vsaka vsebuje optimalno absorbljiv vitamin D3, so še posebej primerna za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave s prebavo in presnovo, diabetike, obolele s celiakijo, so zobem prijazna in prijetnega okusa, priročna: brez kapsul, tablet ali vode, ne napenjajo in ne povzročajo krčev, ker je pri drugih dodatkih z vitaminom D pogosto. ni jih treba hraniti v hladilniku.

Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.

5 na zalogi

Vaša košarica
V košarici ni izdelkov!