Židana marela

Brezplačna poštnina v decembru ❄️ ☃️ 🌲

» Trgovina » Za dom » Stekleničke in termovke » EQUA – Steklenička za vodo – LILY

EQUA – Steklenička za vodo – LILY

22,00

Ohrani svoje navade pitja vode in zmanjšaj količino plastične odpadkov, z uporabo stekleničk za vodo za večkratno uporabo. EQUA steklenička je praktično oblikovana, enostavna za uporabo in skrbi za tvoje boljše počutje.

Več

BPA-free, BPF-free, BPS-free Visokokakovostno borosilikatno steklo 550ml/19oz volumen 100% vodotesna Primerna za pomivalni stroj Izdelano v Evropi

Da bi ohranili kakovost in svežino vaše stekleničke, priporočamo redno čiščenje. Stekleničko sperite z vročo vodo in blagim detergentom vsaj enkrat na dan. In za res “globinsko čiščenje” stekleničke, uporabite vročo vodo, kis in čajno žličko sode. NAMIG: da bi se izognili nenehni vlagi v pokrovčku, ki lahko dolgoročno negativno vpliva nanj, pustite stekleničko odprto in jo osušite postavljeno na glavo. Ko stekleničke ne uporabljate, jo hranite brez pokrovčka, da se notranjost le tega osuši. Steklenico lahkoočistite tudi s pomočjo pomivalnega stroja, vendar odstranite pokrovček in pokrov. Če ovitek iz umetnega usnja potrebuje čiščenje, priporočamo ročno čiščenje z mokro krpo, material je občutljiv in ni primeren za strojno čiščenje. Če želite več informacij, si oglejte EQUA čistilno mešanico.

2 na zalogi

Vaša košarica
V košarici ni izdelkov!