Židana marela

Brezplačna poštnina v decembru ❄️ ☃️ 🌲

» Trgovina » Za dom » Stekleničke in termovke » EQUA – Steklenička za vodo – KAMELEON

EQUA – Steklenička za vodo – KAMELEON

12,00

Stekleničke narejene iz visokokakovostnega materiala Tritan in BPA-FREE plastike, ki zagotavlja odpornost EQUA stekleničke.

Več

BPA FREE v skladu s predpisi EU Eastman Tritan, Premium kakovostni material Volumen 600ml/20oz. 100% vodotesna Dodan ročaj za enostavno nošnjo

Da bi ohranili kakovost in svežino vaše stekleničke, priporočamo redno čiščenje. Stekleničko sperite z vročo vodo in blagim detergentom vsaj enkrat na dan. In za res “globinsko čiščenje” stekleničke, uporabite vročo vodo, kis in čajno žličko sode. NAMIG: da bi se izognili nenehni vlagi v pokrovčku, ki lahko dolgoročno negativno vpliva nanj, pustite stekleničko odprto in jo osušite postavljeno na glavo. Ko stekleničke ne uporabljate, jo hranite brez pokrovčka, da se notranjost le tega osuši. Steklenico lahkoočistite tudi s pomočjo pomivalnega stroja, vendar odstranite pokrovček in pokrov. Če ovitek iz umetnega usnja potrebuje čiščenje, priporočamo ročno čiščenje z mokro krpo, material je občutljiv in ni primeren za strojno čiščenje. Če želite več informacij, si oglejte EQUA čistilno mešanico.

2 na zalogi

Vaša košarica
V košarici ni izdelkov!